top of page
  • Writer's picturePäivi Asikainen

Etene vaikka etanavauhtia.....

Updated: Jan 24, 2023

Tämä vanhempi postaus sattui silmiini ja kuinka konkreettiselta se juuri nyt tuntuukaan. Elämän vauhtipyörä vaan kiihtyy kiihtymistään ja mitään ei voi ennustaa varmaksi, mutta flow:ssa mennään ja katsotaan, mihin se vie.


_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _


Muutos on hyväksi ihmiskunnan kehittymisen kannalta ja tähän meitä kaikkia nyt kutsutaan. Muutoksen vastustaminen on kuin vastustaisi elämää.


Kuinka monta kertaa olenkaan ollut tilanteessa, missä elämä on kaikin tavoin pyrkinyt osoittamaan, että nyt on aika päästää irti ja mennä elämässä eteenpäin, mutta olen lamaantunut pelosta ja antanut tilaisuuden mennä ohi. Kaikki merkit ovat olleet ilmassa, mutta olen kapinallisesti kuunnellut egon ääntä ja pyrkinyt väkisin vääntämään elämääni haluamiini uomiin.


Kuinka paljon olisikaan säästynyt aikaa ja energiaa, jos olisin osannut kuunnella sydäntäni ja tehnyt tarvittavia muutoksia, puhumattakaan siitä, että olisin osannut pyytää apua. Mutta koskaan ei ole liian myöhäistä. Elämä on siitä ihanaa, että se tarjoilee uusia mahdollisuuksia sitä mukaan, kun olen niitä valmis ottamaan vastaan.


Mitä enemmän olen antanut itseni elää luottamuksen tilassa, kärsivällisesti, sitä rikkaampia ja samalla myös vaativampia kokemuksia olen saanut kokea. Ja kaikki ne ovat valmistelleet minua taas johonkin kauniimpaan, täyteläisempään ja merkittävämpään elämässäni.


Otetaan askelia eteenpäin, vaikka etanavauhtia..... ja harjoitellaan luottamuksen tilassa olemista, rakkaudella <3
2 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page