top of page

Kanssasi elämän haasteissa

Mistä kaikki alkoi ja miksi olen juuri tässä juuri nyt sinua varten

Kaikella sillä, mitä elämässäsi tapahtuu, on tarkoitus auttaa sinua tulemaan itsesi parhaaksi versioksi. Olet saattanut usein vasta jälkikäteen huomata, että se asia, mikä ei aiemmin onnistunut elämässäsi haluamallasi tavalla, olikin loppujen lopuksi parasta mitä sinulle tapahtui.

Olen rakkauden sillan rakentajasi

Olen itse oppinut, että sisäinen ja ulkoinen harmonia auttavat löytämään luontaisen elämän rytmin. Haluan luotsata myös sinut kohti tätä energiaa ja tasapainoa.

 

Luonteeni ja matkan varrella kohdatut vaiheet ovat opettaneet kääntämään haasteet mahdollisuuksiksi ja luottamaan elämään.

 

Mikään kokemus elämässäni ei ole mennyt hukkaan: ne ovat tehneet minusta sen, joka olen tänä päivänä. Tätä oppia haluan hyödyntää myös kanssasi ja tukea sinua tällä tärkeällä matkalla itseesi.

Oma kasvutarinani

Vuonna 2020 kokosin yhteen elämäni palapelin palaset. Pikku hiljaa iso kuva alkoi kirkastua. Olin tullut elämässäni vaiheeseen, jossa ihmisyys ja henkinen kasvu veivät voiton liike-elämän oravanpyörästä. Lopulta päätin omistautua suuremman ilon ja merkityksen palvelukseen.

 

Oma kasvutarinani sai alkunsa, kun elämänkumppanini sai aivoinfarktin ja halvaantui.

Perheessämme oli tuolloin kolme alaikäistä lasta. Tuossa vaiheessa olin toiminut yrittäjänä jo 15 vuotta ja päässyt kokemaan liike-elämän risuja ja ruusuja.

 

Tässä tilanteessa seuraavat vuodet olivat rankkoja. Korkein kipukohta syntyi tilanteessa, jossa ymmärsin, että oma terveyteni oli vaakalaudalla, eikä työni tuottanut enää mielihyvää, vaan siitä oli tullut valtava taakka. Vaikka tiesin tulleeni erään jakson tienpäähän, ei irtiotto ollut helppo.

 

Hyppy tuntemattomaan oli pelottava, mutta olin päättänyt kuunnella unelmiani ja ottaa uuden suunnan elämääni. Erilaisten oppiläksyjen ja uusien haasteiden kautta löysin itseni uudelta polulta, missä saan laittaa elämänkokemuksiani käyttöön muiden avuksi ja iloksi. 

 

Olen vuosien mittaan käynyt lukuisia intensiivikursseja ihmisenä kasvun tiellä. Henkisyys tuli yhä vahvemmin mukaan elämääni ja lähdin opiskelemaan lisää ihmisyydestä, elämästä ja kasvusta ihmisenä. Suoritin Lähellä Ihmistä - kriisiterapian ja terapeuttisen  sielunhoidon opinnot ja olen ilolla matkalla kohti eheyttä itsekin, se kun on elämänmittainen matka.

 

Elämänkokemukseni myötä, opiskelujen tukemana – sekä kohtaamalla myös pimeän puolen itsestäni – olen löytänyt sydämeni ”intohimon”. Haluan olla rakkauden käytössä.

 

Muutin Espanjaan kuusi vuotta sitten ja elän nyt unelmaani todeksi joka päivä. Nautin lämmöstä, kauneudesta ja harmoniasta ympärilläni ja saan tehdä sitä, mikä saa sieluni loistamaan. Saan olla vahvasti mukana elämän virrassa. Identiteettini on maailmankansalainen ja olen täällä hankkimassa kokemuksia kasvaakseni täyteen potentiaaliini.

Rakkaudella,

Päivi

nati-7OlJaJ33m6g-unsplash.jpg
Tarinani: About
IMG_7157.PNG

"Älä kulje sinne, minne polku johdattaa. Kulje sinne, minne ei mene polkua, ja jätä jälki."

Ralph Waldo Emerson

Tarinani: Quote
bottom of page