top of page
  • Writer's picturePäivi Asikainen

Ajatuksia ja kysymyksiä juuri Sinun päivääsi

Updated: Sep 8, 2021

Joskus vain olemassa oleminen on enemmän kuin tarpeeksi. Kukat tekevät sitä päivittäin ja tuovat kauneutta maailmaan vain olemassaolollaan. Ja niin teet sinäkin!

Uskomuksesi todellisuudesta luovat tämän hetkiset kokemuksesi.

Älä uskottele itsellesi, että haave uudesta, paremmasta tulevaisuudesta onnistuu, ellei ajatusmaailmasi muutu. Kun näet todellisuuden toisin, kaikki mitä arvostat ja mistä osaat olla kiitollinen elämässäsi, kirkastuu kristallin tavoin. Myös sinä!

Jokainen tapahtuma elämässäsi voi tarjota sisäisessä ajatusmaailmassasi oppimiskokemuksen, joka opettaa sinua rakastamaan enemmän itseäsi ja muita. Jokainen uusi askel ylläpitää ja vahvistaa omaa voimaasi. Olet taiteilija: luot itsestäsi maailman kauneimman ja säteilevimmän maalauksen.

Luomistyö vaatii aikaa ja näkemystä. Kaunein maalaus ei synny hetkessä, vaan maltilla, pieniä vetoja sivellen, jokaista siveltimen vetoa kunnioittaen ja siitä kiittäen.

Kun pidät koko ajan mielessä, että lopputulemana on upein näkemäsi mestariteos, saat kyyneleet silmiisi. Tiedät olevasi oikealla tiellä kohti sielusi aarretta, joka henkii rauhaa, rakkautta, tasapainoa ja harmoniaa.

Haluatko oppia elämään parhainta mahdollista elämää? Aloita sitoutumalla ajatukseen, että elämäsi tulee muuttumaan.

Tarkkaile, kuinka vietät aikaasi ja mihin ajatuksesi kulkevat, kun olet yksin. Ovatko ajatuksesi positiivisia vai negatiivisia? Opettele pitämään yllä korkeampaa visiota itsestäsi ja elämästäsi. Näe itsesi osana suurta kokonaisuutta ja iloitse ajatuksesta, että sinussa on jotain, mitä voit jakaa koko ihmiskunnalle.

Voit päättää olla kokematta ulkoisen maailman murheita, draamaa ja ristiriitoja. Sen sijaan voit vaikuttaa maailmaan sisäisellä, hiljaisella rauhallasi. Voit valita, että näet maailman juuri sellaisena, kuin itse haluat. Kaikki on sinulle mahdollista.


Rakkaudella,

Päivi20 views0 comments

Recent Posts

See All
Post: Blog2_Post
bottom of page